61 40 46 14

Om Bettinna

At gøre en forskel

Jeg startede Dit Netværk i 2012 efter at have arbejdet i mange år inden for autismeområdet.

Jeg havde lyst til at få en meget mere direkte kontakt med familierne og til at gøre en meget konkret forskel for den enkelte.

For min erfaring er, at det er der, det virkelig rykker – når man bliver mødt med oprigtighed som det hele menneske, man er, får man det bedste afsæt for at skabe positiv udvikling.

At være godt klædt på

Jeg har i mange år arbejdet i det pædagogiske felt inden for autismeområdet – både som pædagog og i en årrække også som afdelingsleder.

Det er altafgørende for mig, at jeg har en solid faglig ballast. Jeg er uddannet pædagog og har i de senere år taget både en NLP coachuddannelse og en selvlederuddannelse. Derudover er jeg selvfølgelig uddannet og trænet i at bruge de værktøjer, vi arbejder med.

Og ikke mindst har jeg en omfattende praksiserfaring. Jeg ved, hvad der virker – fordi jeg har set det virke et utal af gange, og fordi jeg ved, hvad der skal til, for at det virker for den enkelte familie.

Jeg arbejder hele tiden for at udvikle både mine faglige og personlige kompetencer – så jeg kan være den bedste samarbejdspartner for dig!

Dit Netværk

Gunderupvej 9K
9260 Gistrup

T: 61 40 46 14
E: kontakt@ditnetvaerk.dk

CVR: 29360685

Her er vi

×

Menu

Ring op

Skriv

Kom i kontakt

Har du brug for mere viden eller vil du bare gerne i kontakt med os, så udfyld formularen.